W celu poprawnego wyświetlania strony i tworzenia statystyk, strona korzysta z plików cookies.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one zapisywane na Twoim urządzeniu. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia w konfiguracji swojej przeglądarki.

Akceptuję

Skorzystaj z doświadczenia doradców żywieniowych

Znajdź doradcę w regionie

mgr inż. Michał Lipka
tel. 608 024 100Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Mariusz Węglarz
tel. 604 756 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Rafał Makarewicz
tel. 604 950 960Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Mariusz Węglarz
tel. 604 756 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Rafał Makarewicz
tel. 604 950 960Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Michał Lipka
tel. 608 024 100Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Dariusz Okoń
Dyrektor Regionalny
tel. 606 789 885Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Michał Lipka
tel. 608 024 100Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Sandra Królikowska
tel. 887 887 441Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Jacek Kapturski
tel. 607 777 372Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Mariusz Węglarz
tel. 604 756 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Sandra Królikowska
tel. 887 887 441Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
część południowo-wschodnia
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Krystian Spólny
tel. 606 210 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Marcin Bankowski
tel. 695 959 720Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Krystian Spólny
tel. 606 210 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Łukasz Kułagowski
tel. 887 654 334Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Łukasz Kułagowski
tel. 887 654 334Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zachodnio-pomorskie Pomorskie Warmińsko-mazurskie Podlaskie Lubuskie Wielkopolskie Kujawsko-pomorskie Mazowieckie Lubelskie Dolnośląskie Łódzkie Opolskie Śląskie Świętokrzyskie Małopolskie Podkarpackie

CALVET

Mieszanka paszowa uzupełniająca mineralna dla zwierząt.

Dodatkowe informacje

  • Właściwości:

    CALVET uzupełnia pasze w aminokwasy, witaminy oraz wapń. Mieszanka przeznaczona dla wszystkich gatunków zwierząt gospodarskich. Zalecana jest szczególnie dla młodych zwierząt, samic karmiących i ciężarnych, samców rozpłodowych oraz krów dojnych.

     

  • Instrukcja stosowania:

    Podawanie dzienne

     - bydło: 80 - 150 g/szt.
     - trzoda: 25 - 70 g/szt.
     - owce, kozy: 10 - 40 g/szt.
     - konie: 40 - 120 g/szt.
     - zwierzęta futerkowe: 5 - 10 g/szt.
     - drób: 10 - 20 g/10szt.

    UWAGA: 1 łyżeczka zawiera około 5 g mieszanki.
  • Zawartość opakowania:

    2kg, 10kg, 20kg